Hej Twittrande företag!

Jag har under en tid varit lite irriterad på mitt Twitterflöde. Det har varit för många personer, företag och organisationer där som mest har varit i vägen, tagit energi och helt enkelt inte gett mig vad jag vill ha.

Nu har jag långsamt börjat en utrensning. Det behövs helt enkelt, men jag har inte riktigt varit säker på vad det är jag varit irriterad på. Förrän nu.

Det enda som stör mig med företags- och organisationskonton på Twitter är när de inte berättar vem det är som skriver. Jag vill kunna koppla en människa till meddelandena. Det spelar ingen roll om jag vet vem den personen är eller inte, det spelar ingen roll om jag följer den personens eventuella privata konto eller inte. Det enda som spelar roll är att jag får ett namn.

Tyvärr är exemplen på Twittrande företag och organisationer som lever upp till det här mycket enkla kravet få. Mycket få. I alla fall i min feed. Och det håller inte. Det ska verkligen mycket till för att jag ska vara det minsta intresserad av vad en logotyp har för åsikt, eftersom en logotyp inte kan ha en åsikt.

Så, i helgen ryker de, allihop, som inte har en människa som avsändare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.