Tjabo och hans ilska

Jag har en polare som jag brukar kalla Tjabo. Det är lite för att driva emd honom. Han tror nämligen att han är lite mer överklass än han egentligen är. Så att ge honom Carl XVI Gustafs gamla fyllesmeknamn kändes ganska passande.

Han hänger dessutom mycket med en kille som jag nästan tror heter Challe. Jag har i alla fall aldrig hört nåt annat namn på honom, även om jag förstår att han nog egentligen heter Charles (vilket för övrigt låter mer som ett butlernamn än ett herrskapsnamn).

Hur som helst. Tjabo är ganska rolig. Han blir ofta arg över småsaker som inte egentligen påverkar hans liv. Den här veckan har han varit arg på Kina. Riktigt arg. Av precis den anledningen man kan tro, men med en liten twist. Han var arg på att Kina inte respekterade de mänskliga rättigheterna, eftersom det kanske skulle innebära att invigningen av OS blir ful. Inte så att han har nåt större problem med Kina egentligen. Men OS, det är heligt.

I dag har han varit lite småirriterad på folk som går på aprilskämt. Inte så konstigt kanske.

Riktgit arg har han varit på folk som ”kör bil fast de inte kan”. Det handlar såklart om den stora krocken som varit i dag. Irriterande tycker Tjabo, för det stoppar upp trafiken.

Han är speciell, helt klart.

Hur som helst, jag tänkte att vi skulle hjälpa honom lite i sin ilska. Så i dag och i morogn är vi alla arga på folk som inte kan köra bil men gör det ändå och därmed stoppar upp trafiken med sina kollisioner.

0 reaktion på “Tjabo och hans ilska”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.