There and back again

Vilket jävla skitliv jag lever just nu.

De senaste tre veckorna har jag lyckats gå upp och vara pigg mellan 7 och 8 på morgonen en dag per vecka. Resten har varit bara konstiga.

I morse vaknade jag kvart över 7, med en klocka ställd till 8, och gick upp. Nöjd. Mycket på grund av att jag ”dagen” innan gick upp vid 2 på natten, eftersom jag vaknade och var pigg.

Nu sitter jag här igen. Precis hemkommen vid 2. Med ett par öl tillräckligt starka för att inte kunna sova på en timme. I morgon blir det nog inte tidigt. På lördag blir det definitivt inte tidigt. Alltså är jag tillbaka på samma ställe igen. Jag gissar att ajg är på en vettig dygnsrytm lagom till torsdag. Och va gör vi då? Jo, vi dricker några goda öl, och är här igen.

Det här måste få ett slut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.