Tankar inför helgen

Nice. Nu sitter jag och väntar på att få mig  lite mat serverad. Ska bli nice. Det är som nån slags betalning för att jag hjälpte Problemet att handla inför födelsedagskalaset på lördag. Det var inte så illa som jag befarade. Ganska lugnt ute på Tornby ändå. Fast jag är lite grinig. Kanske det där med lågt blodsocker som spelar in.

Förutom det förbereder jag saker inför lördagens begivenhet. Årsmöte står på schemat. Det känns som att man alltid har på tok för lite tid till allt som har med pokerförbundet att göra. Det är sjukt frustrerande, och lite av en glädjedödare. Det blir till ett måste istället för något som är kul och stimulerande.

Jaja. Vi får se hur det går. Jag hoppas att styrelsen nästa år ska få ett tydligare uppdrag i alla fall. Och förhoppningsvis ha fler ledamöter. Annars kommer det bli riktigt svårt att få ihop allt som borde göras.

Jag har dessutom en sak jag skulle vilja göra, inom samma område som förbundet verkar, men jag tror inte att det kommer funka i just förbundets regi. Det är en alldeles för instabil organisation åsiktsmässigt, och den är absolut för lätt att påverka för att min lilla idé skulle fungera. Så lite beroende på vad som händer på lördag blir det väl till att lägga den idén på is ett tag. Men jag kommer nog återkomma till det framöver.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.