Som en överfylld container

Nu är jag hemma igen.

Det har jag ju varit ett tag, men efter lite strul med internetleverantörer och mobiloperatörer och några dagar på fars sommarnöje tror jag att jag nu är hemma i bloggosfärens trygga bakgata igen.

Det är alltid lika spännande att efter några dagars frånvaro kolla in sin RSS-läsare. Fasen vad snabbt den fylls med skit.

Man kan tycka att det är mitt eget fel. Att jag borde ta bort all skit från den. Problemet är bara att då skulle det inte bli mycket mer än mina egna feeds där. Och så mycket skriver jag ju inte att det håller en sysselsatt någon längre tid. Speciellt inte eftersom det är jag själv som skriver, så det blir inte så mycket av en överrraskning när man ska till att läsa det sen.

Fan. Jag är nog lite grinig. Jag har ganska mycket bra i den där läsaren också.

Men jag vill raljera lite. Kommer inte så längt i mina tankebanor bara.

Det mesta är skit i bloggosfären helt enkelt. Den är som en överfylld container där längst in i hörnet på bakgatan. Den där de inte orkar tömma, för att det är så mycket annat i vägen. Ni vet den där som Raffe bor under.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.