Småländska kommunen är en pokersite

På sidan vinnarum.se hittar man den påhittade småländska kommunen Vinnarum. Där finns lite historia om orten, ite info och en film som man kan se här, med legendariska citat som:

En riktig jävla jackpot. Mitt i Småland! Försök slå det, Ingvar!

och

Mitt i centrala Småland. Större expansion än Dubai. Mer pengar än i Monaco. Mer glamour och flärd än i Monaco.

Med en kommunlogga och och taglinen:  Vi finns på google

Helt underbart!

På sidan finns också slumpade citat från kommundirektören, som helt klart är läsvärda.

Det är ganska uppenbart att det är ett spelbolag som ligger bakom. Man kan vinna resor till Monte Carlo, artiklarna är taggade med ”casino” ”las vegas” ”pengar” ”jackpot” och liknande. Enligt Dagens Media är siten registrerad av Everest Pokers reklambyrå, vilket skulle kunna peka åt det hållet. Inte för att det spelar mig så stor roll vem som står bakom, jag tycker bara det är kul att någon försöker sig på något lite annorlunda i den annars ganska likformiga pokerbranchens marknadsföring.

Hoppas bara att de gör nåt kul av det här nu, så att det inte bara är ett sätt att skaffa länkar. Inget fel i det, men det här skulle de ju kunna leka ganska mycket med utöver det. Så hoppas jag också att de fixar till alla språkliga konstigheter som finns på sidan. Det skulle väl vara det som tar ner det. Att de här, som på så många andra ställen i spelbranchen, tror att texten i sig inte är viktig. Jag personligen skulle i alla fall inte låta någon som inte kan stava ta hand om mina pengar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.