Ska vi göra ett försök?

Den här bloggen har verkligen lidit den senaste tiden, och jag tror att det finns flera anldeningar till det.

En är såklart att jag startat en ny blogg där jag skriver om sökmotoroptimering, aaronaxelsson.com, och den har fått lite mer fokus.

En annan är att det känns som jag saknar en mottagare här. Nästan alla mina blogginlägg skrivs med en eller flera mottagare. Jag skriver till någon, specifik. Det betyder inte att det alltid är samma person, men det så jag hanterar mitt skrivande. Jag vill berätta något för någon. Sen försöker jag göra det hyfsat allmängiltigt ändå, men för mig finns det någon som jag vill ska läsa det jag skriver. På senste tiden har de texter jag vill skriva till någon passat klart bättre in på min andra blogg.

Det tredje är att jag har vänt mig en del inåt. Försökt bena upp och reda ut mina egna tankar, och det är verkligen inget jag vill göra offentligt. Men det har gjort att det inte känts vettigt eller givande att skriva saker här. Vad ska jag säga liksom? ”I dag satt jag och funderade över livet, sen spelade jag Minecraft en timme.” Nä, det funkar inte. Det har känts som att om jag ska berätta nåt, så får det vara nåt viktigt, åtminstone för mig, och inte några sarkastiska inlägg om folk som gör bort sig på ett eller annat sätt.

Men mitt inlägg i förrgår om Prosperity Lane fick mig att åter börja processa tankar på sätt att de skulle kunna funka som blogginlägg. Nu vill jag inte hävda att det kommer bli nån jätteström av poster här, men kanske kan jag komma igång igen lite smått, för jag saknar att skriva här. Ska vi göra ett försök?

3 reaktion på “Ska vi göra ett försök?”

 1. Har fortf kvar den här i rss-läsaren så jag säger: kör! =) Roligt att läsa den här vid sidan av .com:en så man vet vem som skriver. =) Sen är ju igenkänningen hög på ”I dag satt jag och funderade över livet, sen spelade jag Minecraft en timme” så det skulle inte vara mig emot. 😉

 2. Offriamo servizi per sviluppo siti eleganti

  Care clienti potenziali,

  Web Studio Paolo Vetlucci offre vi servizi per produzione di siti web.

  costo realizzazione sito web il nostro IT Studio effettuato gia circa 10 anni. questo e molto grave termine si ottenuto significativa esperienza, che consente di te aiuta a ci realizzare in vita fare grandi i progetti.

  Noi creare esclusivamente adattivi siti web.

  provare iniziare lavorare con nostro Studio per sentire tutti i vantaggi e sentire la differenza.

  Avanti voi tra i i nostri clienti.

  Con i migliori saluti,
  azienda Paolo Vetlucci Ltd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.