Prokrastinering

Den här ledigheten har varit väldigt välbehövlig. Jag har bara velat ligga i sängen och göra ingenting. Nu blev det ganska intensivt ändå, med massa familjehäng och nyårsfestande. Skitkul. Men sen jag kom hem från ”semestern” har jag helt enkelt gjort precis vad jag velat, och det fick mig att upptäcka tre saker som jag blev lite förvånad över att jag gillar. Sharing is caring, så här kommer de.
Och nej det är varken Netflix eller den här utsikten (det är väl annars vad jag oftast brukar snacka om känns det som).

2014-08-08 08.43.19

  • Tetris
    En klassiker som har blivit bortglömd i mina ögon. Det här brukade jag spela när jag var en ung. Kanske inte på min dator. Jag hade en sådan där liten låda i händerna. Men den här versionen är lika beroendeframkallande. Jag är numera en mästare på att lägga pusselbitar snabbt.
  • Bingo (haha!)
    Det hände ibland att farmor tyckte att vi skulle åka på bilbingo när jag var yngre. Jag var inte så pepp på det då om jag ska vara ärlig, jag fattade aldrig tjusningen, och det gick för segt för min smak. Den enda andra erfarenhet jag har av spelet är när jag och Mia försökte spela BingoLotto nån gång på 90-talet. Vi var inte så bra på det. Det var som om det fanns annat som var intressantare än Lokat… Men, det går inte förneka att det är en billig och typ rolig underhållning att spela bingo. Det enda som är lite synd är väl att jag hittade det nu, istället för när jag alltid brukade traska en våning ner från bingohallen på Storgatan i Linköping. (De hade öl och biljard i källaren, det verkade roligare då).
  • Dokumentärfilmer
    SVT Play och liknande sidor i all ära, men nu under semestern har jag hittat en helat annan sajt: Top Documentary Films. Det är inte så mycket svensk, men det gör mig inget. De har i alla fall ett sjukt stort utbud av alla möjliga dokumentärer, och jag är väldigt svag för den där typen av amerikanska dokumentärer som ”har sin egen sanning”. Ni vet, när 

 

Men nu är det dags att ta tag i massa grejer. Jag har visst lovat min syster att ”bli snygg” till sommaren, och en kompis att jag ska hänga med på spinning. Tur att de två sakerna samspelar…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.