På sommarnöjet igen

Nu är jag här igen. Det är så skönt, så lugnt, så bekymmerslöst.

Jag har målat lite igen. Vindskivor och knutar. Det blev helt ok måste jag ändå säga.

Nu sitter jag på altanen och slappar lite. Är lite slapp, efter två dagar av mat och vin. Inte särskilt mycket egentligen, men nog för att i kombination med att somna sent och vakna relativt tidigt bli ganska trött i allmänhet.

Så nu laddar jag hårt för att ta mig ner till bryggan igen och kasta mig i det 24-gradiga vattnet. Sen blir det kaffe med dopp med morfar och hemfärd. För i morgon väntar en tripp till Malmsjöberg och födelsedagsfirande. Det startar då, och som det verkar inte helt sluta förrän nästa lördag.

Ähh. Det här var meningslöst och oinspirerat. Förlåt.

DSC00713

En reaktion på ”På sommarnöjet igen”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.