Om mig

Välkommen!

Den här bloggen är min privata och personliga källa till utlopp för tankar, känslor och idéer. Det gör att den ibland kan bli ganska spretig, med allt från riktigt fjantiga inlägg med internskämt till långa politiska utläggningar. Ha tålamod när det du inte är intresserad av dyker upp. Tids nog faller jag tillbaka till det andra.

Den här bloggen är utrustad med lite häftiga finesser. Till exempel har jag det trevliga plug-inet NOFF installerat. Det gör att om du kommenterar och skriver dit din egna blogg eller sajt i adressfältet kommer det bli en riktig länk tillbaka till din sajt. Det har jag för att uppmuntra mina läsare att kommentera. Den riktiga länken (till skillnad från standard hos de flesta bloggar) kan följas av Google och gör att din sajt blir starkare i deras ögon. Bra grejer för dig alltså. Det krävs att du lämnar åtminstone två kommentarer för att det ska bli en ”follow-länk”.

Självklart är kommentarerna öppna för alla, och du kan vara annonym om du så vill. Jag förbehåller mig dock rätten att redigera kommentarer som bryter mot svensk lag. Förhoppningsvis ska jag inte behöva göra det. Om din kommentar inte dyker upp direkt beror det troligtvis på att du skrivit in två eller fler länkar i texten, och då hamnar den i ett spamfilter. Men lugn bara, jag har koll på det och så länge det är vettiga, relevanta länkar kommer din kommentar bli godkänd så snart jag kommer hit nästa gång. Det brukar vara nån gång per dag.

Nu, trevlig läsning, med förhoppning om många reaktioner från dig!