Min syster, den politiska bloggaren

Min syster har ganska länge varit lite halvengagerad i kommunpolitiken i Vimmerby där hon bor. Det senaste året eller så har det engagemanget ökat, med styrelseposter och nu inför valet en plats på deras lista till fullmäktige.

Det är jättekul tycker jag. Jag är stolt över att hon ger sig in där, trots att hon ibland är osäker på hur saker fungerar, och trots att hon själv känner sig oerfaren ibland. Själv har jag stort förtroende för henne. Jag tror att hon kommer bli en riktigt bra politiker, med ett brinnande demokratiengagemang, lyhörd för åsikter och med ett brett kontaktnät i kommunen. Precis som jag vill ha mina politiker. Som människor, som vänner, som vanligt folk.

Nu har hon äntligen tagit tag i att börja blogga. Ingången är ”moderat politik på ett enkelt sätt”, något jag också är övertygad om att hon kommer klara galant. Den tycker jag man ska kolla in! Här finns hon: ylvasandstrom.wordpress.com.

Trevlig läsning!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.