Mathias Eglunds dykresa

Det är ju måndag, så det får allt bli lite extrakärlek idag, utanför mina planerade inlägg under Bloggkärleksveckan.

Snett bakom min rygg här på kontoret sitter Mathias Eglund som har bloggen Dykresa, och jag tror att det kan vara en riktigt intressant blogg för folk som gillar just dykning. Jag har faktiskt aldrig själv testat på det, att dyka alltså. På sin höjd har jag vågat mig på att plaska runt på ytan med ett cyklop, men jag är lite för feg för att ta mig djupare än så, och vill nog inte riktigt veta hur monstren i haven ser ut. Jag nöjer mig med att frossa i mig dem efter att de har plockats upp på land istället. Det ska dock sägas att jag blir lite sugen att prova på när jag läser Mathias blogg, och det är faktiskt lite imponerande.

Så, oavsett om du redan är en biten dykare eller om du undrar hur det är att dyka, ta en titt direkt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.