Länkorgie

Jag kom hem och hittade inte mindre än 250 inlägg i min RSS-läsare. Inte helt lätt att ta sig igenom den kan jag säga. Visst, den stora boven var såklart FMyLife, som hostar upp åtminstone ett 20-tal inlägg om dagen. De flesta är lite meningslösa, men är man på rätt humör kan man få sig ett eller annat skratt åt folk som helt enkelt misslyckas.

Nu tänkte jag ta och länka up de mest intressanta inläggen från den listan, mest för att de förtjänar att omnämnas och för att de fick mig att fördriva en dryg timme av den här dagen.

Först ut är Magnus med sin blogg Nakna Sanningen. I inlägget Bloggare måste också kunna livnära sig gör han en satisrisk beskrivning av det resonemang många upphovsrättsägare ägnar sig åt. Hur man än ställer sig i frågan om fildelning visar det hur orimliga vissa argument är.

Efter det kollar jag in Schneidarns flickväns blogg och konstaterar att hon inte är helt klok. Imponerande, men inte riktigt klok. Läs om Karin ultralöparen!

Sunday Service är någon typ av portalblogg för andra bloggre. Varje söndag skriver et 10-tal bloggare om ett gemensamt ämne. Vissa veckor är det väldigt intressant, och det är kul att se hur olika folk tolkar samma ämne. Jag tror att man dessutom kan anmäla sig som skribent där på något sätt. Den här veckan handlar det om välgörenhet.

Det dök upp en lite äldre inlägg också, jag tror det var en bugg av nåt slag. Men ganska kul var det i alla fall. I bloggen Jättestora Pistoler skirver två gangsta-rappare från dalaskogarna texter med siktet inställt långt under bältet. Det är faktiskt kul, men man får ta det med en nypa salt. Senast handlar det om att Sjuka Tvångsisoleras.

Min vän Patrik bloggar på Linköpings Universitets webbplats. Det bådar såklart för ett aningen mer vårdat språk än i dn förra länken. Han har skrivit lite om SFSFUM på sistone, annars handlar det mest om hur det är att vara snart utexaminerad från universitetet och hur man ska få ett jobb. Jag gillar det. Speciellt den fina omskrivningen i rubriken är snygg. Läs Gött som ett integrationsmoment i mun.

Sist i den här listan med slumpad ordning kommer Valterego. Pokersveriges bästa bloggare, även om det inte alltid handlar om bara poker. Lite kryptiskt är det allt också. Intressant och bra hur som helst. Här skriver han om att vara Trasig eller  lagad och hur svårt det kan vara att se skillnad på det.

Trevlig läsnig!

En reaktion på ”Länkorgie”

 1. Hej ”Aron”,

  Måste bara tacka för ett mycket bra FUM.

  Jag vill också säga dig ”Aron” att jag tyckte du var en mycket trevlig och riktig skön person. Du gjorde ett klockrent intryck helt enkelt.

  Om du någon gång har vägarna förbi Umeå så är det bara till att pricka av att dela på en flaska whiskey av rökigare format, notan på mig helt enkelt. Känns som du och jag har många planer som är osmidda.

  Ta hand om dig ”Aron” och glöm inte att morgondagens seger då styrelser är valberedda är inom räckhåll.

  /Robert från Umeå

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.