Jag låter mina pengar dö i mitt ställe

Det är sista dagen innan lön. Jag är såklart nära pank och hade därför ställt min skål med mynt på soffbordet när jag letade igenom den efter tior och kanske femmor för att handla lite grejer att äta.

För en kvart sedan låg jag i min soffa och kollade på tv. Nu ligger jag i min säng. Och kollar på tv. Men det är inte intressant. Det som är intressant är att jag somnade till lite mitt i Scrubs.

Plötsligt får mitt ben, det vänstra, ett jag-vill-inte-dö-ryck och la iväg en kraftig spark mot soffbordet och skålen med mynt. Den gled ganska smabbt iväg mot kanten och tog sig en liten flygtur som slutade i tio skärvor och enkronor över hela golvet.

Tänk vad pengar är bra. Att så osjälviskt ta fallet istället för mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.