Jag är i ”gott” sällskap

Ja, vad säger man? Jag tror inte jag egentligen kan annat än att beklaga mig lite över vilket sällskap jag ibland befinner mig.

En av mina företrädare tyckte att det nu var vettigt att strunta i att inställa sig i domstol när han var kallad. Istället spelar han poker i Las Vegas. Läs om det på Aftonbladet.

Det här är alltså efter att han blivit utstött i svenska pokerkretsar efter ett fuskförsök för några år sedan. Ja, och efter ett mycket underligt och missriktat försök att rentvå sig med en blogg mest innehållande hot om att avslöja andra pokerspelares oegentligheter och en lång rad påhopp på folk, och som han dessutom tog bort i samma sekund som han skrev något med ett intressant innehåll.

Jag är nog ganska glad att jag inte är kvar som ordförande i det där pokerförbundet. Sånt här vill man ju inte bli förknippad med. Man jäklar vad jag hade velat göra mer bra saker där egentligen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.