Han klarade det inte!

Fan!

Efter att ha sett dokumentären ”King of Kong” är jag ett fan av Steve Wiebe.
Historien är ganska lång, men vi kan väl sammanfatta det med att han som innehar världsrekordet i Donkey Kong är ett svin, och att tvåan (Steve) är sjukt sympatisk. Steve har haft världsrekordet en liten stund, men den som har det nu och som hade det innan, Billy Mitchell, återtog det på ett sätt där det finns en viss tvekan om det var äkta eller om han fuskade.

Just nu håller tydligen en stor spelmässa på i Los Angeles, och Steve försökte där att slå världsrekordet. På fyra försök tog han sig inte riktigt dit. Tyvärr.

Man får väl hoppas på nästa gång helt enkelt.

DN skriver lite om det här.

Sen tycker jag du ska kolla på filmen. Du får hitta den själv. Den finns ju om inte annat på såna där sidor, vad de nu heter, med pirater.

0 reaktioner på ”Han klarade det inte!”

  1. Problemet, och det som samtidigt gör det till en sjukt fängslande film, är att den dragit hela underdogfenomenet till sin spets. Karate Kid är ingenting jämfört med Steve Wiebe! Vad jag hört så är Mitchell inte en lika stor röv som han verkar vara… Men det skulle ju inte bli alls lika sevärt 🙂

  2. Så är det ju. Det här med ”dokumäntär” ska man kanske ta emd en liten nypa salt. Eller åtminstone vara medveten om att den inte är en objektiv skildring av ett händelseförlopp.
    Men fan vad man hejar på Wiebe!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.