Försöka förklara

Jag ska försöka förklara bilden, och historien. Jag gissar att de andra som var där har varianter på samma historia. Men som jag uppfattade det i alla fall.

Vi var ett gäng, som blev lite hungriga frampå natten, så vi begav oss till Leons. Det är kanske 500 meter från huset vi var i, men jag var trots det övertygad om att vi behövde en taxi. Jag fattar inte det här med att gå när man är full. Det är så drygt.

Hur som helst.
Vi kommer fram, beställer, och väntar på att få vår mat. Då kommer det två killar, som jag tror redan varit där och beställt tidigare, för de fick sin mat ganska snabbt. Vi pratade nog om dem lite, där de stod bredvid oss.
Den första killen får sin mat och ska gå in och sätta sig vid ett bord. Han har händerna fulla så han ber om hjälp av oss. Man of the Hour öppnar dörren åt honom.
Den andra får sin mat, och har även han svårt att öppna dörren, så Problemet säger åt mig att öppna. Jag går och öppnar dörren, killen kollar på mig, och välter helt enkelt ut sin pommes på marken bredvid oss.
Jag blir såklart mycket förvånad, han går in och sätter sig och efter ett tag börjar vi skratta. Jag tar ett kort på spektaklet, och fortsätter att skratta.
Vi får vår mat, och börjar gå därirån. Fortfarande skrattande.
Då öppnar killen dörren och kastar sin hamburgare efter mig/oss. Den missar rejält.

Jag tror att hans tanke var att mucka gräl. Jag är inte säker, men jag tror det. Det var väldigt misslyckat i så fall. Men otroligt roligt.

3 reaktioner på ”Försöka förklara”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.