Filmmaraton

Jag har en tendens att få hookups på skådespelare.

Alla som sett min telefon känner nog till en del av det här draget.
Och den här bilden:

pitt 25

Men det här yttrar sig även på andra sätt.

Jag kan få för mig att sträckkolla på serier och filmer med en viss skådespelare. Det är en känsla inte långt från en tillfällig förälskelse. Alltså, missförstå mig rätt här, jag blir inte kär i dem, men jag får lite samma glada spralliga känsla i kroppen som när man blir förälskad.

Jag ramlade nu senast på filmen Smart People. Långt ifrån det bästa jag sett, men helt ok. Där var Ellen Paige med. Du vet hon som spelar Juno i Juno.

Here we go again.

Efter den var jag ju tvungen att kolla på Juno såklart. Sen blev det X-Men: The Last Stand. Nu väntar Stone Angel och The Tracy Fragments. Jag har att göra några timmar helt enkelt. Men det är bra. Hon är bra skön den där tjejen alltså. Men så har jag ju alltid varit svag för små (som i korta, inte unga), sorgsna och blasé tjejer.

ellen-page-best-female-55040247

By the way, visst är det lite coolt att jag lyckats dra upp bilder från samma gala?

2 reaktioner på ”Filmmaraton”

  1. Ojojoj, här går det undan, snacka om multitasking; synkade bilder, flertal blogg-inlägg och ett filmmarathon. Är det därför du inte svarar i telefonen? Det är inte ok, eller ens ”tjejigt”…

  2. Ähh. Du ringer ju inte ens!
    Eller, det kanske du gör, men en del i det här med att min mobil inte funkar som den ska är att när den är inlämnad så får jag använda min gamla. Den är instabilare vad gäller samtal, men de viktiga funktionerna klarar den av; SMS och Internet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.