En tveeggad egenskap för sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering och singelskap

Det finns många egenskaper som är bra att ha som sökmotoroptimerare. Kanske inte så att alla är ett måste såklart och ingen duktig SEOare besitter alla, skulle jag tro. Det är heller inte så att alla de här egenskaperna behöver vara positiva i resten av livet. I dag tänkte jag prata lite om en av de egenskaper som hjälpt mig bli duktig på sökmotoroptimering, men som nog också är en ganska stor anledning till att jag är singel.


Jag är en överanalyserande person och det är viktigt för mig att veta hur saker verkligen är för att jag ska må bra. I min roll som sökmotoroptimerare har den här egenskapen gjort att jag har svårt att nöja mig med förenklade svar och spekulationer. När en kunds sajt inte agerar som förväntat, när resultaten dröjer eller när saker till och med går riktigtI'm on the side of Snake-Eyes toeed against the side of seven dåligt duger det inte riktigt för mig att få problemen lösta och lämna det bakom mig. Jag behöver veta varför det blev som det blev och varför just de åtgärderna som gjordes var det avgörande.

Det här gjorde att jag ganska snabbt lärde mig hur Google fungerar. Det ger mig i och för sig en och annan natt med lite sömn och mycket grubblande, men det tar jag så gärna. Att överanalysera en dator har visar sig vara lyckat för mig. När samma egenskap används på mänskliga relationer, well, låt oss säga att det inte alltid är lika uppskattat. 😉

En reaktion på “En tveeggad egenskap för sökmotoroptimering”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.