En sann lisa för själen

Jag tror jag sagt det förut, men det tål i så fall att sägas igen.

SVT Play är riktigt riktigt bra.

Lättnavigerat, mycket innehåll, OS-oberoende. Listan fortsätter. Tänk om fler TV-kanaler skulle göra som dem, vad skönt det skulle vara. Tänk er att varken behöva passa tider eller olagligt ladda ner tv-program. Vad fint det vore.

Senaste fyndet är Draknästet. Ett program där entreprenörer får möjlighet att presentera sin idé och sitt företag för fem investerare, och förhoppningsvis lämna programmet med ett tillskott i kassan och en eller ett par nya kompanjoner. Mycket sevärt, även om berättarrösten har en tendens att säga samma sak som investerarna säger, en gång till. Lite irriterande, men det går att stå ut med.

Här kan man kolla på det.

När jag ändå är inne på webb-tv ska jag såklart också nämna en av mina gamla kollegor på kåren som nu tagit sig vidare och producerar tv åt UR. Serien Historiepolisen (målgruppen är visst mellanstadiet, men det är ändå lite kul att se) har hon varit med och gjort, och jag är mycket imponerad av henne. Keep it up! (Och fixa mig ett jobb som programledare!)

En reaktion på ”En sann lisa för själen”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.