En i mängden

Eftersom flera andra bloggare med koppling till pokervärlden just nu följer i Valteregos fotspår och svarar på Marcel Prousts tio frågor så som Actors Studio ställer dem, kan väl inte jag vara sämre. Så…

”What is your favorite word?”
Jag får nog säga vin. Det är kort, enkelt, och framför allt väldigt gott. (Alternativt bajs. Jag vet inte varför, men jag tycker om att säga det.)

”What is your least favorite word?”
Det är mycket svårare. Det finns så många ord jag inte använder. Man jag tycker väldigt lite om ordet oxå, med den stavningen. Fast överlag får jag nog säga förkortningar. De ser alltid så små och taniga ut. Dessutom är de svåra att förstå.

”What turns you on creatively, spiritually or emotionally?”

Allt möjligt. Musik, film, böcker. Ja, och så vin då. Haha!

”What turns you off creatively, spiritually or emotionally?”

Tristess kanske man kan kalla det. Eller rutin. Nja, ”att göra ingenting” är nog det jag söker. Jag har en tendens att fortsätta göra ingenting om jag väl har börjat, och det får man nog säga är en turn off.

”What sound or noise do you love?”
Jag tycker väldigt mycket om att höra naturen. Haha. Fan vad det låter pretentiöst, men det är sant. Det är ganska tyst, men de ljud man hör är väldigt behagliga.

”What sound or noise do you hate?”
Motorer. Finns det något jobbigare ljud än motorer? Buller och konstiga rytmer. Eller tåg. Överlag låter fordon väldigt obehagligt.

”What is your favorite curse word?”
Jag säger fan ganska mycket, tror jag. Bajs ligger nog på en topplacering även här.

”What profession other than your own would you like to attempt?”
Det skulle i så fall bli något religiöst. Munk eller nåt sånt.

”What profession would you not like to do?”
Vad som helst som snarare kräver att man gör än tänker. Har provat på det och mådde väldigt dåligt av det. Och jobb där man behöver hörselskydd. Det är helt enkelt inte min grej.

”If Heaven exists, what would you like to hear God say when you arrive at the Pearly Gates?”
Det här är en omstart. Här inne kan du själv styra över vad folk ska minnas av vad du sa och gjorde på jorden, så bygg ditt nya liv som du vill. Se det som en chans att göra nya misstag.

2 reaktioner på ”En i mängden”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.