Dvala

Ibland när jag under en längre tid, säg en vecka eller två, inte sover tillräckligt och gör en massa saker, så går jag tillslut ner i nån slags halvdvala.

Det hände i dag, efter en vecka i Köpenhamn och direkt på det två nätters jobb. Jag kom hem, jobbade lite, en timme eller så och sen somnade jag. Vaknade när telefonen ringde vid 13-tiden och gick upp. Drack en kopp kafe och la meg sen på sängen igen för att slökolla lite på TV. Jag somnade såklart, och vaknade för att jobba igen vid halvtre-tiden. Satte igång datorn och somnade. Vankade av att det ringde. De undrade varför jag inte jobbat på eftermiddagen. (Ja, det märks direkt om jag inte gör det jag ska.) Startade upp datorn igen, och somnade.

Tillslut vaknade jag vid halv 5. Gjorde det jag skulle och drog iväg på ett möte.

Nu sitter jag hemma hos Tjalle Tvärvigg. Ska iväg och kolla på Organism 12 snart. Och duscha. Jag gör det här istället, för att undvika det kalla vattnet.

Efter det står dygnsvändande på agendan. Och en sväng till Stockholm. Får se hur länge. Jag ska egentligen jobba på söndag. Hoppas det går att planera om.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.