Det dammar visst här på bloggen…

Det var väldigt länge sedan jag skrev här, har jag upptäckt.

Det finns nog flera anledningar till det. Som att jag inte har så värst roligt just nu. Mina tankar finns på helt andra ställen än den här bloggen. Inte egentligen på ett dåligt sätt. Det är mest bara så att jag inte gör så mycket som jag tycker är värt att blogga om, eller som jag känner att jag behöver berätta för folk jag inte har kontakt med ändå.

Det finns såklart fler anledningar. Det är inte så kul och stimulerande det här, längre. Jag vill verkligen inte whinea, men det jag skriver här poppar tydligen upp på andra ställen då och då. Det i sig är väl inte så dåligt kanske, men det är inte heller odelat bra alla gånger. Speciellt inte när saker jag skriver här tas ur sin kontext, och används för att tillskriva mig åsikter jag inte står för eller handlingar jag inte gjort. Det hände några gånger i början på hösten, och det dödade helt enkelt min lust att skriva här.

Nu är det inte så att jag har saknat det i någon större utsträckning. Det jag fick ut av det här stället och velat behålla har jag hittat andra utlopp för. Och det har resulterat i några nya uppslag, som jag kanske kommer göra nåt åt framöver.

Nu, åter till saker att stå i. Vi får väl hoppas att jag snart har nåt vettigt att skriva här.

Till dess!

En reaktion på ”Det dammar visst här på bloggen…”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.