Dagens andra motgång

Att få bilen att vara körduglig i dag funkade ju inte, men jag fortsatte min strävan efter att slippa gå.

Tog bussen ut till Tornby och köpte däck, slangar, kedja, pedaler, lysen och lite annat krafs (till exempel verktyg, eller ja, såna små ”ta av däcket-hakar”). Det gick bara fint. Drog in cykeln i hobbyrummet och satte igång med isärplockningen. Det gick också fint, tills hjulen skulle av. En skiftnyckel vore ju fint här tänkte jag och traskade upp i lägenheten.

Men. Här finns ingen skiftnyckel. Det borde finnas en, men det gör det inte.

Undrar var den kan ha tagit vägen? Mycket underligt det här.

Jag ska gå ner igen och testa med en fast nyckel jag hitade, men jag tvivlar på att den kommer passa.

Ska jag orka ta mig ut igen för att gå och köpa en sån?

Fan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.