Bloggkärleksveckan – ”Söndag”: Sammanfattning

Jaha. Det gick inte riktigt så bra som jag hoppades på. Men jag hävdar helt enkelt att det fortfarande är söndag, att Bloggkärleksveckan fortfarande lever, och slänger ut det här en sisådär 24 timmar för sent.

Jag vill lista några till som jag tycker har förtjänat lite uppmuntran. Så här kommer de, blandade och utan inbördes ordning:

Peter Linkhorst; det är dags att skriva ett inlägg nu. November? Det är för lång tid.

Sara Bergqvist som också bloggar på Tumblr nu för tiden.

Karro som bloggar från Frankrike, ganska ofta om musik.

Johan Danielsson skriver på LO-bloggen, och de får en länk trots att den är ganska konstigt uppsatt och jag inte är helt säker på att den kommer komma fram.

Fabian skriver då och då om tankar och känslor. Det är bra.

Robin Moberg är en av skribenterna på Jusekbloggen och skriver mycket om studentpolitik där. Tyvärr hittar jag inget bra sätt att länka till bara hans inlägg, så ni får leta lite. Det är det värt.

Så. Det var några till det. Hoppas ingen blir ledsen om den känner sig bortglömd. Det känns som att det finns en del såna. Förlåt i så fall, och säg till så kan jag skriva nåt fint om dig lite senare istället. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.