Bloggkärleksveckan – Fredag: Martin och PA

Idag blir mitt tips en blogg med flera skribenter. Undrar om de inte är fem stycken till och med. Jag har hittat den för att Martin och PA, två killar jag känner från kårtiden, skriver på Mon Tracteur.

Jag har inte helt och hållet fått grepp om det finns en övergripande plan för den här bloggen. Jag har inte riktigt hittat den i så fall, men jag tycker ofta att inläggen som dyker upp i min RSS-läsare är intressanta och roliga att läsa. Oftast är det ganska långa resonemang kring vardagen, eller kring saker man tänkte på och gjorde som barn. Jag tror inte du kommer bli besviken om du besöker bloggen, även om jag kanske inte riktigt lyckas förklara storheten här. Jag tror det beror på att man själv måste hitta vad det är man uppskattar i texterna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.