Bloggkärleksveckan – Måndag: Fredrik Backman

Förra året startade min vän och kollega Magnus ”Bloggkärleksveckan”, en uppmaning till alla bloggare att dela med sig av lite kärlek till andra bloggare man gillar, genom att ge bort det finaste vi har på Internet; en länk. Läs mer om veckan på Nakna Sanningen eller Facebook. Har du en blogg, så skriv ett par inlägg om folk du gillar, och lägg gärna upp den fina kärleksknappen på din blogg.

Så, nu har Magnus fått nog med kärlek för några dagar. Istället ska jag berätta att min plan är att tipsa er om bloggar jag läser med stor behållning, men som jag kanske inte länkar till normalt av någon anledning. En om dagen är målet, men jag gissar att det kommer bli en liten uppradning av flera stycken på söndag.

Först ut är en ganska ny blogg för mig. Fredrik Backman skriver en framför allt rolig blogg på Cafés sajt. Om jag förstått det rätt har nog många redan stött på hans blogg, men den förtjänar ändå lite mer uppmärksamhet.

Det mesta är lite småroliga vardagsbetraktelser, men då och då glimrar det till och det kommer ett inlägg som jag skrattar rakt ut åt. Vissa är till och med så roliga att jag återvänt och läst dem flera gånger, som till exempel när Fredrik talar med en vän som är bakis.

Återkommande på bloggen är också konceptet ”Bloggfika”, som sker varje torsdagskväll, och där kommentarsfältet förvandlas till en öppen chat och alla möjliga saker diskuteras friskt. Det är väl vart ett besök, bara att titta på diskussionerna.

Så, det får alltså bli mitt första tips. Mer kommer imorgon.

En reaktion på ”Bloggkärleksveckan – Måndag: Fredrik Backman”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.