poker

Bilder och … poker?

Det här är en av de bästa bilderna på mig, skulle jag säga.

Kanske egentligen lite fjantig, men det är kul för att det finns en lite rolig historia bakom den.

poker

Bilden togs i slutet av mitt år som kårordförande i Linköping. Det var dags för val till vårt fullmäktige, och jag var lite allmänt uttråkad, så jag satt nån kväll och spånade på vad man skulle hitta på för att lätta upp stämningen lite, sådär i allmänhet. Jag tror att idén tillslut kom en av alla de kvällar vi satt och spelade poker med kompisgänget. Vi spelade mycket poker på den tiden, och snackade ännu mer strunt under pokersessionerna. Vi kom i alla fall fram till att jag skulle driva en personvalskampanj till fullmäktige. Helt meningslöst naturligtvis, eftersom jag åtminstone i teorin redan var vald. Det skulle mycket till för att den lista jag stod på inte skulle få tillräckligt med röster för att jag inte skulle komma in helt enkelt.

Jag bokade i alla fall in en fotosession med Sara, min kollega på en av de andra kårerna i Linköping, och tog ett gäng bilder i mer eller mindre självgoda poser. Det här är en av dem.

De har efter det använts till mycket, och jag är glad att jag har en arsenal av bilder att använda när jag vill vara lite dryg på nätet.

Kampanjen då, blev det nåt av den? Jo, till skillnad från de flesta sakerna vi kom på vid pokerbordet så gjorde den faktiskt det. Affischer och bordsannonser eller vad man ska kalla det placerades ut över campus. Och effekten? Nja, den uteblev, precis som förväntat. Och ingen har försökt efter det heller vad jag förstår…

13 reaktion på “Bilder och … poker?”

    1. 25 julio, 2007AnónimoEs una actualización que aún está pendiente para quien quiera ajustarlo manualmente.Pero ANT sí es capaz de determinar el proxy aumtƒÃt¡oicamente si éste se encuentra configurado en las propiedades de internet del Internet Explorer del PC desde el que se ejecuta ant.Un saludo  

    2. Tämän haluan! Kirjahyllystä löytyy jo tämän parivaljakon kirjoista Pieni kakkukirja, Annan kotiruokaa, Joulukirja ja Rakkautta, oliiveja ja timjamia. Tämä kuitenkin puuttuu. Ja juuri nyt minulla ei ole täällä toisessa maassa yhtään keittokirjaa tai no onhan minulla tämä sinun blogisi :)Alva

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.