Besökare

Sen jag flyttade bloggen hit till WordPress får jag mycket bättre statistik på mina besökare. Framför allt en bra uppställning på ”Referrers”. Alltså de länkar som folk klickar på för att komma hit.

De senaste dagarna har en ganska konstig länk gett mig lite trafik. Eller, konstig är kanske inte rätt ord. Jag vet nämligen inte vad det står om mig där.
Den kommer från ett privat forum, med namnet ”Tantsnack”. Verkar vara ett tiotal kvinnor i varierande ålder som har något gemensamt. Vad vet jag inte. Men nu är jag mycket intresserad!

Så, om du är medlem på ”Tantsnack” och läser det här, kan du inte berätta lite?

18 reaktioner på ”Besökare”

 1. Tjena Baronen..

  Jag startade Tantsnack för ett par månader sen för mig och mina nya cybervänner. Vi är ett tiotal tjejer i varierande åldrar, precis som du skrev. Vi har ett gemensamt ämne som vi har/har haft och konstaterade att vi var ett gäng glada tjejer som gärna träffades ut över vårat gemesama ämne 😉

  Nä som ovan säger, vi har inte hatt och rullator …hehe..(jag vet vem det är som skrivit det me..haha)..

  Ja och har du nån singelkompis så tackar vi och tar emot..eller hur XXXX 😉

 2. Fast om vi ska vara riktigt ärliga så berodde det mest på att en av tjejerna har skilt sig och vi letar dejtoffer till henne. Inte för att hon inte skulle klara det själv men vad gör man inte för sina kompisar! 😀

 3. Du är så välkommen till gäst-tråden på vårt glada forum Baronen!

  Jag tror inte att du är så lättskrämd som en av oss tror… vi är ju bara glada trevliga tjejer hela bunten 😀

  Fast vi har inte hattar, rullatorer och panik för jämnan.. bara vid högtidliga tillfällen *hihihihi*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.