Att göra nåt annat

Det var länge sen jag skrev här nu, verkar det som.

Jag har ingen lust just nu. Det finns saker som känns så mycket viktigare. Som att slappa, kolla på tv, lyssna på musik.

Men i dag dog min iPod. Jag hoppas att det bara är batteriet, men det kommer nån konstig bild när jag försöker slå på den.

Hur som helst. Nu ska jag jobba.

Och fundera på en ”miniblogg”. Det kanske kan vara nåt. Eller inte. Vad fan ska man med en sån till? Jaja, jag får fundera lite mer. Nu ringer det här. Måste nog jobba lite. Eller så smiter jag iväg en stund…

En reaktion på “Att göra nåt annat”

  1. Sudah saya kirim materinya lewat email dalam bentuk pdf. Sdri. Ayoe bisa juga download langsung dengan klik link yang terdapat pada bagian akhir post sebelum comment. Atau bisa dengan mengisikan alamat email pada kolom &#r2;02Ki8im post ke email” yang terdapat pada bagian atas-kanan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.