Anna-Carin i LA

Jag har skrivit lite om Anna-Carin förut, och nu är det dags igen. I vanliga fall sitter hon mitt emot mig på kontoret här. Hon är en av våra skribenter på företaget. Men just nu har hon bytt ut SEO mot Yoga på heltid, och det är lite därför jag vill tipsa om hennes blogg igen.

Hon är alltså i Los Angeles just nu för en nio veckor lång kurs med målet att bli Bikram Yoga-instruktör, och det verkar vara en helt galen kurs. Två yogapass om dagen, teoriutbildningar och sen tydligen nattliga visningar av Bollywoodfilmer så att de knappt hinner sova. Det gör tyvärr att frekvensen på hennes inlägg minskat under kursen, men jag tänkte passa på nu lite innan hon kommer hem, så att ni hinner lägga till hennes blogg i era RSS-läsare och slipper missa hennes historier när hon kommer hem.

Själv ser jag mycket fram emot att hon ska komma tillbaka till kontoret, det är så tyst nu för tiden när ingen skrattar mest hela tiden.

3 reaktioner på ”Anna-Carin i LA”

  1. Jag har en tjej som tränar poweryoga flera dagar i veckan grym träning säger hon. Så det är nog inte fel att lämna SEO ett tag för att träna lite låter skönt. Ska kika in på hennes blogg.

  2. Hello it’s me, I am also visiting this web page regularly, this site is truly fastidious and the viewers are really sharing nice thoughts.


    Kommentaren var ursprungligen länkad till sajten smslånnu . se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.