Åka skidor i Alperna?

Jag funderar lite på vad man ska göra med den kommande vintern.

Helst skulle jag vilja åka iväg ett tag och slippa Sverige, men kan inte riktigt bestämma mig för vad jag ska hitta på.

Just nu pendlar det mellan att köpa en alpresa från Rollin’Snow, för att de verkar vara rätt sköna, även om det nog kanske är lite väl många unga med på de resorna. Det som talar mot det är att jag inte kan åka skidor utför, eller åtminstone inte gjort på den här halvan av mitt liv. Det kräver också att jag får med mig några kompisar, såklart.

Jag funderar annars på att åka till Costa Rica. Mest för att jag hört så mycket bra om det, och för att jag då kanske kan få med mig Magnus. Det vore roligt.

Det tredje alternativet är att dra till nån medelhavsö, typ all-inclusive, med en stor hög böcker och läsa bort en vecka i halvvärme. Fördelen är att jag kan åka ensam. 🙂

Vad tycker du?

2 reaktioner på ”Åka skidor i Alperna?”

  1. Fan vilken jävla skitstad Vimmerby är, folket är så jävla inkrökta så det är inte sant. Hur i helvet kan någon sund vettig person bo i denna jävla skitstad, nu blir jag riktikt förbannd. Vimmerby är bara löjlig, inget för mej tack och lov!

  2. Snart är ju hösten över, då är det bäst att köpa nya skidor inför den kommande skidresan på Länna Sport. Dom säljer online och har ett stort sortiment av bland annat Twintips, Twintipskidor, Carvingskidor och damskidor, men även skidhjälmar, pjäxor och skidglasögon. Tydligen ska det vara fraktfritt också. Är man inte skidintresserad så finns det alltid hockeyklubbor, hockeyskridskor, gummistövlar, skyddsskor och fotbollsskor!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.